19 maj 2020

FÅGELVERKSTAD PÅ MORS DAG MED ATELJÉ NATUR

Vilken fågelmamma vill inte se sina ungar flyga?
Ta med mamma på utflykt och bygg en egen fågel i naturmaterial.
Skapande verkstad öppen för alla åldrar.

På plats kan ni ta en promenad ut i gömslet för att spana efter de olika arter av fåglar som finns i Krankesjön.

Skapande material finns på plats, ta gärna med egen kikare och kanske en fikakorg. Kläder efter väder.

Välkomna till:
Fågeltornet vid Krankesjön
Söndag 31 maj 13.00-15.00
Anmälan: Mail till junaidah.minnhagen@coompanion.se
eller på simplesignup.

Välkomna!

 

Till er hjälp har ni Kerstin Engblom Clavijo
Jag är Illustratör och naturguide som slagit ihop påsarna och öppnat en ambulerande Ateljé Natur ute i det gröna. Jag upptäckte hur välgörande och lärorikt det är att möta resten av naturen genom konst och företaget Naturfolk vill inspirera till människors kreativitet i samklang med resten av naturen. Jag bor i Häckeberga med man och barn och där kan ni hitta mig samlandes på pinnar och stenar. Min dröm är att skriva och illustrera barnböcker. hemsida: kerstinengblom.com

 

Fågelverkstaden är en del av projektet “Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan” som pågår 2019-2021. Syftet är att bjuda in alla som vill engagera sig för ett biosfärområde i Vombsjösänkan. Projektet ägs av Coompanion Skåne med huvudfinansiering från Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne.

Dela