2 april 2020

Coompanion Sofielund – kostnadsfri rådgivning

Är du företagare eller samhällsentreprenör? Går du i tankarna att starta din egen verksamhet? Bor eller verkar du i Sofielund? Nu erbjuds du kostnadsfri rådgivning från Coompanion Skåne genom Malmö Stad.

Coompanion Skåne arbetar sedan 30 år med företagsrådgivning. Hos oss har du både ett bollplank, en coach och tillgång till all den kunskap om formalia som företagare behöver.

På grund av corona finns vi inte på plats i Sofielund nu som tänkt, men vi finns här digitalt för dig så länge, både för individuell rådgivning men även för intressanta och givande samtal med andra företagare med liknande frågeställningar. Ni kommer även få del av inspirerande entreprenörer som är igång med sina företag.

Vi lägger upp rådgivningen på ett sätt som minskar smittorisken. Du kan möta våra rådgivare:

Du träffar mig eller någon av mina kollegor vid 1-3 tillfällen, beroende på behov. I det första mötet berättar du vad du vill ha rådgivning kring och vilket stöd du behöver. Här presenterar du också din affärsidé. Vi planerar sedan in eventuella kommande träffar om du har behov av det.

Rådgivaren fungerar som ett bollplank och du, eller gruppen om ni är flera, arbetar vidare på egen hand mellan träffarna. Du har då möjlighet att hålla kontakten med din rådgivare över telefon och mail.

Exempel på frågor som du kan få rådgivning kring

 

Här kan du läsa mer om rådgivningen och verktyg att använda om du är intresserad av att starta ett företag.

Välkommen att boka ett möte

Johan Broman, företagsutvecklare Coompanion Skåne
johan.broman@coompanion.se
0733-63 10 01

Fotograf: Åsa Ohlsson

Rådgivningen genomförs inom ramen för projektet Case Sofielund Entreprenörskap som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Dela