27 mars 2020

Studieresa till Blekinge Arkipelag – vill du följa med?

Blekinge Arkipelag har lyckats med att skapa ett levande samhälle med blomstrande ekonomi och ökad turism. Vi hoppas kunna åka dit för att bli inspirerade av deras arbete med hållbar utveckling. Vi vill lära mer om deras biosfärambassadörer samt träffa lokala entreprenörer som bidrar till hållbar turism och besöksnäring.

På grund av coronapandemin vet vi i nuläget inte när det är möjligt att planera in studieresan, vi hoppas kunna genomföra den under tidig höst. Vi skulle dock vilja veta hur stort intresset är för att följa med på resan. Upplägget är att vi reser dit under två vardagar med en natts övernattning och där projektet står för resa, boende och mat. Vi kommer att ha möjlighet att erbjuda plats för max 15 personer.

Vill du ha mer information och hamna på kölistan inför att vi släpper datumen? Skicka in din intresseanmälan och skriv kort vad du hoppas lära dig mer om under resan, så håller vi dig uppdaterad!

Anmäl ditt intresse här.

Kontaktperson
Junaidah Minnhagen
Tel: 0702 630947
E-post: junaidah.minnhagen@coompanion.se


Arrangemenaget är en del av Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan. Projektet ägs av Coompanion Skåne med huvudfinansiering från Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne.

Dela