22 oktober 2018

Kvalitetssäkra er arbetsträning

Driver du ett Arbetsintegrerande Socialt Företag (ASF)? Då har du möjligheten att kvalitetssäkra er arbetsträning genom ASF Akademin. Upplägget är 3 metodträffar och 3 coachningstillfällen, med start i Lund tisdagen den 27 november.

Vi vill att arbetsintegrerande sociala företag ska vara det självklara valet för myndigheter som stöttar människor på väg tillbaka till arbete. Därför utvecklar ASF Akademin företag runt om i landet för att deras arbetsträning ska bli ännu bättre och kvalitetssäkrad. Projektet utbildar även ledare i företagen för att kunna möta de unika förutsättningar som finns i just sociala företag. Målgruppen är samtliga medarbetare på respektive företag.

Första träffen hålls i Lund tisdagen den 27 november kl. 9-16.

Läs mer här: Kvalitetssäkra er arbetsträning (pdf).

Anmäl er senast måndag 19/11 till:
Eleni Wigsén
eleni.wigsén@coompanion.se
073-800 03 92

Dela