Är du vår nya projektassistent?

Vi söker nu en projektassistent som skall stödja organisationen i de olika projekt vi driver. I tjänsten ingår administrativa funktioner men också operativt arbete med projektens målgrupper.

 

Presentation Coompanion

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag. Vi finns på 25 platser i landet. Vi erbjuder personlig rådgivning. Coompanion breddar entreprenörskapet och ger människor som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

Coompanion Skåne arbetar för att främja lokal utveckling i både stadsmiljö och på landsbygden. Vi driver och medverkar i tvärsektoriella samverkansprocesser som syftar till att möta aktuella samhällsutmaningar genom satsningar på bl.a. social innovation, socialt företagande och företagande för nyanlända. Vi är 9 medarbetare, har kontor i Malmö samt i Lund och arbetar över hela Skåne.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som projektassistent kommer du att vara ett stöd till projektledaren i de projekt du arbetar i. Du kommer att vara administratör i Coompanion Skånes verksamheter och projekt. Du kommer också att ha en aktiv stödjande roll i det dagliga arbetet i projektverksamheterna som ofta innebär att du jobbar nära projektdeltagare och andra intressenter. Projekten du kommer arbeta i är i stor utsträckning arbetsmarknadsprojekt där deltagarna står långt från arbetsmarknaden.

 

Vidare ingår det i ditt arbete att:

 • Projektrapportera mot finansiärer och andra intressenter.
 • Projektrapportera mot Coompanion Skånes projektekonom.
 • Dokumentera och följa upp projektens resultat.
 • Ta emot beställningar från projektens kunder
 • Ha individuella samtal och kompetenskartlägga projektens deltagare
 • Genomföra utvärderingssamtal med projektens deltagare
 •  Allmänt kontorsarbete

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett engagemang för hållbar samhällsutveckling och intresse för att hjälpa människor att utvecklas i kombination med att ha en viktig administrativ funktion. Du drivs av att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor och externa samverkansparter.

Vi tror att du har ett stort intresse för samhällsfrågor och kooperativa lösningar på samhällsutmaningar samt vana att arbeta i projekt med offentlig finansiering.

Uppdraget kräver att du är en lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och initiativtagande person med en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är också duktig på att hantera olika typer av människor. Vi ser gärna att du kan jobba med flera saker parallellt. Eftersom vi är en relativt liten organisation så krävs det även att du kan hugga i där det behövs.

 

Dina egenskaper

 • Strukturerad och noggrann
 • Lätt för att samarbeta och kommunicera
 • Initiativrik, prestigelös och lyhörd för verksamhetens behov
 • Självständig och konstruktiv
 • Relationsbyggande och proaktivt förhållningssätt

 

Meriterande

Erfarenhet av idéburen sektor, samhällsentreprenörskap och kooperation är meriterande. Likaså erfarenhet av arbetsmarknadsprojekt.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Beräknat tillträdesdatum: Tidigast 1/9

 

Frågor om tjänsten ställs till Johan Broman senast den 14/7.

Ansökan skickas till Johan Broman senast den 31/7.

[email protected]

0733-631001